زمین فوتبال ساحلی دانشگاه لرستان با حضور وزیر علوم و استاندار لرستان افتتاح شد

۱۴۰۲/۰۲/۰۵

زمین فوتبال ساحلی دانشگاه لرستان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، استاندار لرستان و هیئت همراه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، عصر روز دوشنبه، 4 اردیبهشت‌ماه، با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان، معاونان استاندار لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی شمسی‌پور، مدیر حوزه وزارتی وزارت علوم، دکتر ندا شفیعی، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم و هیئت همراه، زمین فوتبال ساحلی سایت مرکزی دانشگاه لرستان که به نام شهید ورزشکار، یدالله صادقی نام‌گذاری شده است افتتاح شد.

این زمین با اعتبار حدود یک میلیارد تومان در ابعاد 42 متر طول و 32 متر عرض ساخته شده است و رشته‌های مختلف ورزشی همچون فوتبال ساحلی، والیبال ساحلی، کشتی ساحلی و ... در آن برگزار می‌شود.

دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاح زمین فوتبال ساحلی سایت مرکزی دانشگاه لرستان در سخنان کوتاهی، ایجاد و تقویت این‌گونه زیرساخت‌های ورزشی را در راستای سلامت، تندرستی و نشاط دانشجویان دانست و تصریح کرد وزارت علوم از ساخت چنین فضاهایی حمایت می‌کند.

محسن اقبالی، رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان نیز در این آیین، توضیحاتی درباره ویژگی‌های زمین فوتبال ساحلی سایت مرکزی دانشگاه لرستان ارائه کرد.

اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۲/۰۲/۰۵ - ۰۰:۰۵