نشست شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با سرپرست جدید معاونت دانشجویی

۱۴۰۲/۰۱/۳۰

نشست شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با دکتر مهدی شاهین، سرپرست جدید معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، چند روز پیش، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان با صدور حکمی، دکتر مهدی شاهین، عضو هیئت علمی علوم سیاسی دانشگاه لرستان را به‌عنوان سرپرست جدید معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان منصوب کرد.

نشست شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 30 فروردین‌ماه، در اتاق کار دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر مهدی شاهین در این نشست، ضمن آنکه فرارسیدن عید فطر را شادباش گفت در سخنانی به این نکته اشاره کرد که شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان به‌عنوان بازوی مهم پیگیری مطالبات دانشجویان فعالیت می‌کند.

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان تصریح کرد: «تعامل بین شورای صنفی دانشجویان دانشگاه با تیم مدیریتی دانشگاه باعث پیشرفت و رونق امور دانشجویی می‌شود».

وی بیان کرد: «مسیر راه باید این‌گونه باشد که سرویس‌دهی به دانشجویان روز به روز بهتر شود».

دکتر مهدی شاهین، تصریح کرد: «دانشجویان آینده‌سازان کشور بزرگ ایران هستند».

دکتر شاهین، تشریح کرد: «ضرورت دارد همفکری بین شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با معاونت دانشجویی این دانشگاه در راستای رفع و کاهش مشکلات، افزایش یابد».

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان افزود: «افق نگاه ما این است که شرایط کیفی زیست دانشجویی، بیشتر از گذشته، ارتقاء یابد».

دکتر مهدی شاهین، گفت: «جایگاه دانشگاه به نوعی همچون کارخانه تربیت آدم است و این نشان از اهمیت نقش نهاد دانشگاه دارد».

دکتر شاهین در بخش دیگری از گفته‌هایش به پرسش‌ها و مطالبات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان پاسخ داد.

در این نشست، پیمان شمسی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، انتصاب دکتر مهدی شاهین به‌عنوان سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان را به وی شادباش گفت.

پیمان شمسی و سایر اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان که در این نشست حضور داشتند برخی مطالبات صنفی دانشجویان را مطالبه کردند؛ از جمله:

1ـ در برخی محوطه‌های سراهای دانشجویی، سگ‌های ولگرد وجود دارند.

2ـ سلف سرویس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان از نوع سنتی است که بایستی صنعتی و مدرن شود. این سلف به اندازه کافی پاسخگوی جمعیت فعلی دانشجویان نیست.

3ـ ظرف‌های مورد استفاده دانشجویان در سلف سرویس سایت مرکزی دانشگاه لرستان قدیمی هستند و نیاز است نوسازی شوند.

4ـ حوزه کاری تربیت‌بدنی دانشگاه نمود چندانی در سراهای دانشجویی ندارد.

5ـ فضاهای خوابگاهی نیاز دارند که به وسایل و تجهیزات جدید تربیت‌بدنی مجهز شوند.

6ـ سالن بدنسازی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان نیاز به نوسازی اساسی دارد.

7ـ نیاز است عملکرد سرپرستان سراهای دانشجویی ارتقاء یابد و کیفی‌تر و بهتر شود.

8ـ نیاز است یک عابربانک برای خدمات بانکی به‌ویژه خدمات بانکی دانشجویان بین‌الملل (غیرایرانی) دانشگاه لرستان نصب شود.

گفتنی است در این نشست مدیر امور دانشجویی (زارعی) و رئیس اداره سراهای دانشجویی دانشگاه‌ (ماسوری) نیز حضور داشتند.

۱۴۰۲/۰۱/۳۰ - ۲۲:۴۷