دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان: شهرداران سراهای دانشجویی انتخاب شدند

۱۴۰۲/۰۱/۳۰

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: «با حمایت، تعامل و همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، شهرداران دانشجویی سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان توسط شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه انتخاب شدند و فعالیت خود را آغاز کردند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، پیمان شمسی در گفت وگو با خبرنگار ما تشریح کرد: «شهردار دانشجویی هر سرای دانشجویی طبق آیین نامه وزارت علوم، زیرمجموعه شورای صنفی دانشجویان است».

شمسی، اظهار داشت: «شهردار سراهای دانشجویی که دانشجوست مشکلات روزانه مربوط به مطالبات دانشجویان ساکن سراهای دانشجویی را پیگیری می‌کند».

وی افزود: «شهردار دانشجویی سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان براساس فراخوان شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و انتخاب شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه انتخاب شده است».

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان ادامه داد: «مدت تصدی مسئولیت شهردار دانشجویی هر سرای دانشجویی، یک ترم تحصیلی است؛ اما اگر دانشجویان ساکن آن سرا از عملکرد شهردار دانشجویی سرا، رضایت داشته باشند مدت متصدی برای ترم بعدی نیز تمدید می‌شود».

پیمان شمسی، بیان کرد: «در حال حاضر همه سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان حتی سرای دانشجویان بین الملل (غیرایرانی) دانشگاه لرستان نیز دارای شهردار دانشجویی انتخابی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه هستند».

شمسی گفت: «شهرداران دانشجویی سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان که به‌صورت مستقیم از سوی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه انتخاب شده‌اند از اسفندماه 1401 فعالیت خود را آغاز کرده‌اند».

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان درباره مهم‌ترین وظایف شهرداران دانشجویی سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان توضیح داد: «فرهنگ‌سازی زندگی دانشجویی خوابگاه‌ها، پیاده‌سازی نظم و انضباط، تغذیه، صیانت از حقوق ساکنان سراها (خوابگاه‌ها)، مدیریت صحیح اتاق‌ها و فضای خوابگاهی، نظارت بر بهداشت خوابگاه‌ها و ... را برعهده دارد».

۱۴۰۲/۰۱/۳۰ - ۱۲:۵۱