نخستین نشست 1402 شورای دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۱/۲۹

نخستین نشست شورای دانشگاه لرستان در سال 1402 به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه شنبه، 29 فروردین‌ماه در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

دبیر شورای دانشگاه لرستان، دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه است.

در این نشست درباره موضوعات مختلفی همچون ساز و کارهای ساماندهی هرچه کیفی‌تر ساختار اداری و مالی، نحوه اختصاص پژوهانه به اعضای هیئت علمی که بخشی از آن با مشارکت وزارت علوم است، جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه لرستان، یادواره شهدای علمی و دانشجویی استان لرستان، تعریف ساز و کار جدید برای اینکه کارشناسان گروه‌های آموزشی به عنوان کارشناسان دانشکده ها تجمیع و ساماندهی شوند، راهکارهای پیشنهادی درباره عادلانه‌تر نمودن پرداخت اضافه‌کارها، سمینار آنالیز ریاضی به میزبانی دانشگاه لرستان، آمادگی همه بخش‌های دانشگاه لرستان برای حضور مقامات وزارتی و استانی در یادواره شهدای دانشجوی استان لرستان، تقویت پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی و ... بحث، تبادل نظر و گفت‌وگو شد.

۱۴۰۲/۰۱/۲۹ - ۱۳:۳۵