مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از مرکز آموزش عالی الشتر بازدید کردند

۱۴۰۲/۰۱/۲۸

مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از مرکز آموزش عالی الشتر که وابسته به دانشگاه لرستان است بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، حسن صالحی‌راد و مهدی امید، مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با هدف بررسی میدانی مسائل و تقویت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، از مرکز آموزش عالی الشتر بازدید و با رئیس و کارشناسان این مرکز، دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این بازدید، ضمن بررسی موضوعات فرهنگی و اجتماعی از جمله وضعیت اردوهای فرهنگی، دانشجویی، اردوی نمایشگاه بین‌المللی کتاب، برنامه‌های فرهنگی خوابگاهی و حمایت از فعالیت‌های متنوع و خوجوش فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و هنری دانشجویان مورد تأکید قرار گرفت.

از جمله مشکلات مطرح شده در این بازدید کمبود فضای کافی برای انجام فعالیت‌های دانشجویی فرهنگی و اجتماعی بود.

گفتنی است بازدیدهای منظم و پیوسته از مراکز اقماری آموزش عالی وابسته به دانشگاه لرستان از جمله تأکیدات رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (دکتر حیاتی) است.

رئیس مرکز آموزش عالی الشتر دکتر امین حسنوند است.

۱۴۰۲/۰۱/۲۸ - ۲۲:۲۱