پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان به‌دنبال درگذشت دانشجوی مقطع دکترای زبان و ادبیات عرب

۱۴۰۲/۰۱/۲۸

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با صدور پیام تسلیتی، درگذشت سیدیاسر حسینی، دانشجوی مقطع دکترای زبان و ادبیات عرب دانشگاه لرستان را تسلیت گفتند.

زنده‌یاد حسینی، دانشجوی مقطع دکترای دانشگاه لرستان به علت ایست قلبی، به دیدار حق شتافت.

متن پیام تسلیت دکتر علی نظری و دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت دانشجوی اخلاق‌مدار مقطع دکترای زبان و ادبیات عرب دانشگاه لرستان، برادر گرامی جناب آقای سیدیاسر حسینی را به خانواده محترم ایشان و دانشگاهیان دانشگاه لرستان به‌ویژه اساتید و دانشجویان رشته زبان و ادبیات عرب دانشگاه لرستان تسلیت می‌گوییم.

از خداوند متعال برای آن زنده‌یاد، آمرزش و مغفرت الهی و برای بازماندگان، صبر و بردباری مسئلت می‌نماییم.

۱۴۰۲/۰۱/۲۸ - ۲۱:۰۱