اخبار

رئیس دانشگاه لرستان: عملکرد بخش‌های مختلف دانشگاه باید پیوست ارزیابی داشته باشد

۱۴۰۲/۰۱/۱۹

رئیس دانشگاه لرستان در نخستین نشست شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان گفت: «بایستی برای عملکردها، نشست‌ها، همایش‌ها و جلسات، پیوست‌های ارزیابی تهیه شود تا میزان اثرگذاری آن‌ها، سنجش و ارزیابی شود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در نخستین نشست شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان که صبح روز شنبه، 19 فروردین‌ماه در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «عملکرد شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان نباید فقط محدود به بخش آموزش شود بلکه این شورا بایستی بر همه بخش‌های دانشگاه لرستان، نظارت کند و گزارش‌های منظم ارزیابی‌های تحلیلی دقیق از عملکرد همه بخش‌های دانشگاه لرستان داشته باشد».

دکتر نظری توضیح داد: «آمارهای مختلف بخش‌های گوناگون دانشگاه بایستی یکپارچه‌سازی شوند و یکی از وظایف شورای نظارت این است که درباره این آمارها، تحلیل‌های دقیق ارائه کند».

وی افزود: «متناسب با سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بایستی عرصه‌های فناوری و نوآوری نیز در سند راهبردی و چشم‌انداز دانشگاه لرستان، دیده شود».

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد: «وقتی آمارهای مختلف از بخش‌های مختلف دانشگاه ارائه می‌شوند شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان بایستی کمبودهای آماری را رفع کند و به سنجش، ارزیابی و تحلیل دقیق آمارها بپردازد».

دکتر علی نظری، اظهار داشت: «در بحث تعیین اولویت‌های کاری دانشگاه لرستان نیز شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان، می‌بایست نقش اثرگذار داشته باشد تا حرکت رو به جلو براساس مشخص‌بودن نظام‌مند اولویت‌ها باشد».

گزارش عملکردها به‌صورت یک سند تهیه می‌شود

دکتر داود میرزایی‌فر، مدیر گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان در این نشست گفت: «برنامه‌ریزی ما این است که گزارش‌های عملکرد معاونت‌ها و بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان به‌صورت یک سند برای دانشگاه لرستان تهیه و این سند هر سال به‌روزرسانی شود».

دکتر میرزایی‌فر، تشریح کرد: «بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان، بایستی به‌صورت منظم، گزارش‌های عملکرد خود را به گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان ارسال کنند».

وی، توضیح داد: «هر برنامه‌ای که در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود می‌بایست یک گزارش عملکرد از آن برای گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ارسال شود و کارشناسان این گروه به ارزیابی و سنجش سطح اثرگذاری آن برنامه بپردازند و گزارش تحلیلی خود را به رئیس محترم دانشگاه ارائه کنند».

گفتنی است در این نشست، دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و سایر اعضای نشست نیز دیدگاه‌های خود را در رابطه با چشم‌انداز سال جدید فعالیت‌های گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان بیان کردند.

گزارش تصویری

۱۴۰۲/۰۱/۱۹ - ۱۲:۰۱
۸۹۳ بازدید