نشست آموزشی مهارت‌های ارتباطی برگزار شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۷

نشست آموزشی مهارت‌های ارتباطی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست را کانون دانشجویی آسیب‌شناسی اجتماعی دانشگاه لرستان با همکاری مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی این دانشگاه برگزار کرد.

جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان در این نشست آموزشی شرکت کردند.

در این نشست موضوعاتی همچون سواد ارتباط اجتماعی، بایدها و نبایدها در روابط اجتماعی، آداب معاشرت صحیحی در جامعه، آموزش داده شد.

برخی دانشجویان درباره این موضوعات، پرسش‌های خود را مطرح کردند و به پرسش‌ها پاسخ داده شد.

دکتر فتانه فتحی، روانشناس و نصیر کوشکی، روان‌شناس، مهارت‌های ارتباطی را به دانشجویان آموزش دادند.

برای شرکت‌کنندگان گواهی حضور صادر می‌شود.

نشست آموزشی مهارت‌های ارتباطی در سالن اجتماعات شهیدشکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

انجمن‌های علمی و کانون‌های دانشجویی، زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان فعالیت می‌کنند.

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان، زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۱/۱۲/۱۷ - ۰۸:۰۵