مسابقات والیبال یاوران علمی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور به میزبانی دانشگاه لرستان آغاز شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۶

همزمان با ایام عید نیمه‌شعبان، مسابقات والیبال یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه پنج کشور به میزبانی دانشگاه لرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مسابقات، صبح روز سه‌شنبه، 16 اسفندماه در سالن ورزشی امام علی (ع) سایت مرکزی دانشگاه لرستان آغاز شد.

تیم والیبال یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان نیز با سرپرستی سعید دلفان و مربیگری فرهاد فقیرنژاد در این رقابت‌ها حضور دارد.

رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، محسن اقبالی و مدیر گروه تربیت بدنی دانشگاه لرستان علی‌یاور عزیزپور است.

نظام آموزش عالی و دانشگاهی استان‌های لرستان، کردستان، کرمانشاه و ایلام براساس تقسیم‌بندی وزارت علوم، منطقه پنج آموزش عالی کشور محسوب می‌شود.

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - ۱۶:۳۹