حضور مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در اردوهای راهیان نور به نمایندگی از رئیس قرارگاه شهید علم الهدی

۱۴۰۱/۱۲/۱۶

با بدرقه دکتر علی نظری، رئیس قرارگاه دانشجویی شهید علم‌الهدی استان لرستان (راهیان نور) و حضور حسن صالحی‌راد، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، جمعی از دانشجویان این دانشگاه، راهی مناطق عملیات جنوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دانشجویان شرکت کننده در اردوهای راهیان‌نور در مناطقی همچون خرمشهر و یادمان شهدای هویزه حضور یافتند و در فضایی معنوی، حماسه های دفاع مقدس را از زبان راویان، شنیدند تا با تاریخ دفاع مقدس، بیش از پیش، آشنا شوند و فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت، تقویت شود.

در این اردوی معنوی، حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان نیز حضور داشت.

حسن صالحی راد، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به نمایندگی از رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) در این اردوی معنوی حضور یافت.

متولی اصلی برگزارکننده اردوهای دانشجویی راهیان‌نور، سازمان بسیج دانشجویی است.

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - ۱۳:۰۱