رئیس دانشگاه لرستان در جشن دانشجویی نیمه‌شعبان: مهدویت، رویش، انتظار و امید است

۱۴۰۱/۱۲/۱۵

رئیس دانشگاه لرستان در جشن دانشجویی عید نیمه‌شعبان گفت: «مهدویت، رویش، انتظار و امید است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، در این جشن که صبح روز دوشنبه، 15 اسفندماه در آستانه سالروز ولادت حضرت مهدی موعود (عج) در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «مهدویت، درخت پاکی است که همیشگی است».

دکتر نظری بیان کرد: «مهدویت، همان شجره طَیبه است که رویش دارد و عالَم‌گیر است».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان تصریح کرد: «مهدویت، حرکت را به ما نشان می‌دهد؛ مهدویت، افق را می‌نمایاند و اصولاً خود، افق است».

وی اظهار داشت: «کسی که می‌خواهد لباس انتظار بپوشد و رنگ مهدویت داشته باشد بایسته است که مدام در حرکت و پویایی باشد».

رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد: «کسی که می‌خواهد لباس انتظار بپوشد باید دائماً در زندگی‌اش چشم‌انداز داشته باشد».

دکتر علی نظری، افزود: «مهدویت، همان شهر پاک است؛ انسانی می‌تواند منتظر و مهدوی باشد که در شهر پاک زندگی کند».

دکتر نظری ادامه داد: «زندگی انسان در شهر پاک دل، آن است که انسان، خود را از خباثت‌ها و زشتی‌ها دور کند».

وی گفت: «انسان زمانی می‌تواند مهدوی باشد که شب قدر داشته باشد؛ زیست شما دانشجویان حتماً یک زیست مهدوی است؛ زیرا درس می‌خوانید تلاش می‌کنید؛ افق، برنامه، دیدگاه، نشاط و حرکت دارید».

دکتر علی نظری، تشریح کرد: «شب قدر شما دانشجویان، همین روزهایی است که مشغول درس خواندن و تحصیل هستید».

دکتر نظری، بیان کرد: «شما دانشجویان دارای زیست مهدوی هستید؛ زیرا می‌خواهید تمدن‌ساز باشید؛ همان تمدنی که بسترساز ظهور خواهد بود».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان ادامه داد: «پویایی و حرکت رو به جلو از خصوصیات مهدویت است».

دکتر علی نظری اظهار داشت: «عقول و خردهای مبتکرانه شما دانشجویان از جمله قدرت‌های نرم کشور هستند».

دکتر نظری، تصریح کرد: «نوآوری و ایده‌های سازنده شما دانشجویان از متغیرهای قدرت نرم است که در مسیر حل مسائل انسان و محیط پیرامون انسان، به‌کار می‌رود».

وی، بیان کرد: «انسان مهدوی، انسانی است که مدام تلاش می‌کند خود را ارتقاء بدهد و کرامت انسانی داشته باشد».

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد: «انسان مهدوی، انسانی است که می‌داند هرچه خلق شده است در اختیار اوست تا انسانیت و کمال انسانی خود را ارتقاء دهد».

دکتر علی نظری در بخش دیگری از سخنانش، فرارسیدن هفته منابع طبیعی را شادباش گفت و صیانت از منابع طبیعی را مصداق رویش، حرکت و بهره‌مندی از افق دانست که همان مفاهیم مهدویت است.

گفتنی است جشن دانشجویی ولادت حضرت مهدی موعود (عج) را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با استقبال دانشجویان برگزار کرد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - ۲۱:۴۳