برگزیدگان مرحله دانشگاهی جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان تجلیل شدند

۱۴۰۱/۱۲/۱۵

همزمان با ایام عید نیمه‌شعبان، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دکتر فاطمه احمدی، مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره دانشجویی سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور و فعالان فرهنگی دانشجویی دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز دوشنبه، 15 اسفندماه، با برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، آیین تجلیل از برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره دانشجویی سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و فعالان فرهنگی دانشجویی دانشگاه لرستان با استقبال دانشجویان دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید سلیمانی سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این آیین، داوران مرحله دانشگاهی جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان نیز حضور داشتند.

لوح تقدیر و هدایایی از سوی دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به برگزیدگان مرحله دانشگاهی جشنواره سراسری قرآن و عترت و فعالان فرهنگی دانشجویی دانشگاه لرستان اهداء شد.

همچنین از داوران مرحله دانشگاهی جشنواره مذکور تجلیل شد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - ۱۸:۲۳