برپایی سفره هفت سین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به‌مناسبت عید نیمه شعبان و پیشواز نوروز

۱۴۰۱/۱۲/۱۵

همزمان با فرارسیدن ایام عید ولادت حضرت مهدی موعود (عج) و چند روز مانده به سال جدید و نوروز، سفر هفت سین در ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اقدام از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با مشارکت دانشجویان از جمله سمیه اعتقادی‌نژاد، طراح سفره هفت سین، صورت گرفته است.

همچنین همراه با اجرای این برنامه‌، برنامه‌های ترغیبی در زمینه حجاب و عفاف از جمله برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان است.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برای گرامیداشت اعیاد مختلف ایرانی، اسلامی از جمله عید نیمه‌شعبان، برنامه‌های گوناگونی را با مشارکت انجمن‌ها و کانون‌های دانشجویی این دانشگاه برگزار کرده است.

۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - ۱۶:۰۰