رئیس دانشگاه لرستان: تقارن هفته منابع طبیعی با ایام مهدویت حاوی پیام رویش و امید است

۱۴۰۱/۱۲/۱۴

رئیس دانشگاه لرستان در آیین دانشگاهی گرامیداشت روز درخت‌کاری و هفته منابع طبیعی گفت: «امسال، تقارن هفته منابع طبیعی با ایام ولادت حضرت مهدی موعود (عج) و مهدویت، یک تقارن مبارک و حاوی پیام رویش و امید است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در این آیین که صبح روز یکشنبه، 14 اسفندماه، با حضور مدیرکل منابع طبیعی استان لرستان (میرزایی)، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشکده‌‌های کشاورزی و منابع طبیعی در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «در مهدویت، امید به آینده و رویش، اهمیت فراوان دارد؛ در کاشت درخت و صیانت از منابع طبیعی نیز همین‌گونه است».

دکتر نظری توضیح داد: «درخت‌کاری و صیانت از منابع طبیعی به‌دنبال رویش مداوم زمین و امیدآفرینی به انسان است».

وی اظهار داشت: «دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در آستانه فرارسیدن روز درخت‌کاری و هفته منابع طبیعی، فعالیت خود را آغاز کرده است».

رئیس دانشگاه لرستان در اهمیت صیانت از منابع طبیعی تشریح کرد: « یکی از شاخص‌های قدرت سخت و نرم استان لرستان، منابع طبیعی این استان است».

دکتر علی نظری، تأکید کرد: «بایستی از ظرفیت و توانمندی دانشکده منابع طبیعی برای ارتقای راهکارهای علمی و عملیاتی صیانت از منابع طبیعی استان لرستان استفاده شود».

دکتر نظری، ادامه داد: «در این آیین، تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان و اداره کل منابع طبیعی استان لرستان منعقد می‌شود که می‌تواند خدمات اثرگذاری هم برای منابع طبیعی استان لرستان داشته باشد».

گفتنی است آیین گرامیداشت روز درخت‌کاری و هفته منابع طبیعی، با همکاری انجمن علمی دانشجویی جنگل‌داری دانشگاه لرستان، مدیریت سبز دانشگاه لرستان و کانون فرهنگی محیط‌زیست این دانشگاه برگزار شد.

انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌های فرهنگی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

در بخشی از آیین از عوامل دانشجویی دست‌اندرکار این برنامه تجلیل شد.

هر سال، 15 اسفندماه، روز درخت‌کاری و آغاز هفته منابع طبیعی است.

دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، مسئول مدیریت سبز دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۱/۱۲/۱۴ - ۲۰:۲۰