جشن ولادت حضرت مهدی موعود (عج) و آیین تجلیل از برگزیدگان دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت برگزار می‌شود

۱۴۰۱/۱۲/۱۳

جشن سالروز ولادت حضرت مهدی موعود (عج) و آیین تجلیل از برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وزارت علوم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این جشن و آیین با همکاری کانون مهدویت دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در روز دوشنبه، 15 اسفندماه، از ساعت 9 و 30 تا 12 صبح در سالن اجتماعات شهید سلیمانی واقع در ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان به‌ویژه دانشجویان این دانشگاه دعوت می‌شود در این جشن و آیین شرکت کنند.

در این جشن، برنامه‌های متنوعی همچون مولودی‌خوانی، موسیقی زنده، نمایش، مسابقه و ... اجرا خواهد شد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۳ - ۲۳:۲۶