بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان از گمرک استان لرستان

۱۴۰۱/۱۲/۱۰

جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان با برنامه‌ریزی انجمن علمی دانشجویی مدیریت این دانشگاه از گمرک استان لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید با سرپرستی دکتر محمد حکاک، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مدیریت دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان و معاون آموزشی این دانشکده صورت گرفت.

در این بازدید، حسن حسینی، مدیرکل گمرک استان لرستان، وظایف و فعالیت‌های گمرک را برای دانشجویان تشریح کرد.

همچنین، نوروزی، معاون مدیرکل گمرک استان لرستان نیز در این بازدید حضور داشت و به پرسش‌های دانشجویان درباره ساختار عملکردی گمرک، پاسخ داد.

این بازدید از نوع علمی، فرهنگی بود. در این بازدید، مسابقه علمی هم برای دانشجویان اجرا شد.

دبیر انجمن علمی دانشجویی مدیریت دانشگاه لرستان، مصطفی امید‌نژاد است.

گسترش ارتباطات، تعاملات و همکاری‌های دانشگاه لرستان با سایر بخش‌های جامعه از جمله سازمان‌ها و نهادهای استان، مورد تأکید تیم مدیریتی دانشگاه لرستان است.

بازدید علمی، فرهنگی جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان از گمرک استان لرستان، صبح روز چهارشنبه، 10 اسفندماه 1401 صورت گرفت.

۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - ۲۰:۱۶