سومین نشست توجیهی حجاب و عفاف با حضور سرپرستان سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۱۲/۰۹

سومین نشست آموزشی و توجیهی حجاب و عفاف با حضور سرپرستان سراهای دانشجویی (خوابگاه ها) دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، سومین نشست آموزشی و توجیهی حجاب و عفاف را برای سرپرستان سراهای دانشجویی دختر و پسر دانشگاه لرستان برگزار کرد.

در این نشست که روز سه شنبه، 9 اسفندماه برگزار شد حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، موضوعات مرتبط با تقویت فرهنگ حجاب و عفاف را برای سرپرستان سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان تشریح کرد.

نشست‌های پیشین برای یاوران علمی دانشگاه لرستان برگزار شد.

هدف از برگزاری اینگونه نشست‌ها آموزش درباره روش‌های ترویج فرهنگ حجاف و عفاف در سطح محیط دانشگاهی است.

۱۴۰۱/۱۲/۰۹ - ۱۲:۵۰