نخستین نشست جمعی از دانش‌آموختگان ادوار دانشگاه لرستان با رئیس دانشگاه

۱۴۰۱/۱۲/۰۹

نخستین نشست جمعی از دانش‌آموختگان ادوار دانشگاه لرستان با دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست که در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد بر این نکته تصریح کرد که ارتباط بین دانش آموختگان ادوار مختلف دانشگاه لرستان با یکدیگر و با دانشگاه بایستی گسترش یابد و یک ارتباط پایدار باشد.

وی خواستار شد دانش‌آموختگان دانشگاه لرستان در هر جایگاهی که در جامعه هستند ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه لرستان را بیش از پیش برای جامعه معرفی کنند.

رئیس دانشگاه لرستان خواستار شد دانش آموختگان دانشگاه لرستان برای کمک به دانشگاه، بسترهای ارتباط بین دانشگاه با بخش های مختلف جامعه از جمله بخش های سرمایه گذاری را گسترش دهند.

دکتر علی نظری تأکید کرد دانشگاه لرستان دارای ظرفیت‌های مختلفی است که در سطح ملی و بین‌المللی بایستی معرفی و شناسانده شوند و در این مسیر، نقش دانش‌آموختگان، یک نقش مهم است.

در این نشست، تعدادی از دانش‌آموختگان ادوار مختلف دانشگاه لرستان، ضمن سپاسگزاری از رئیس دانشگاه لرستان به‌خاطر حمایت و استقبال از برگزاری چنین نشستی، نظرات خود را درباره موضوعات گوناگون مرتبط با دانش‌آموختگان، بیان کردند.

۱۴۰۱/۱۲/۰۹ - ۰۹:۱۲