جمعی از یاوران علمی به مناسبت اعیاد شعبانیه با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان دیدار کردند

۱۴۰۱/۱۲/۰۸

به‌مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه، جمعی از یاوران علمی دانشگاه لرستان با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان در این دیدار و گفت‌وگو که روز دوشنبه، 8 اسفندماه در اتاق جلسات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان صورت گرفت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه، بر تقویت فعالیت‌های فرهنگی، دینی، مذهبی و اجتماعی در سطح یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان تأکید کرد.

دکتر حاتمی کن‌کبود، توصیه کرد فعالیت هیئت‌های مذهبی دانشگاهی در سطح یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه گسترش یابد.

در این نشست، براساس پیشنهاد حاضران در نشست، روح‌اله کریمی، یاور علمی شاغل دانشگاه لرستان به‌عنوان مسئول بخش یاوران علمی (کارکنان) هیئت مذهبی آل یاسین دانشگاه لرستان انتخاب شد تا فعالیت‌های این هیئت در بخش یاوران علمی (کارکنان) با انسجام و جدیت بیشتری اجرا شود.

۱۴۰۱/۱۲/۰۸ - ۱۵:۵۹