سومین رویداد «لذت چالش» برگزار شد

۱۴۰۱/۱۲/۰۳

با همکاری مرکز نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان لرستان و باشگاه دانشجویان کارآفرین (مادوکا) دانشگاه لرستان، سومین رویداد «لذت چالش» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این رویداد به میزبانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان لرستان، با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان در روز دوم اسفندماه امسال، در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

در همین رابطه، دکتر سروش آزادبخت، مدیر مرکز نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان به خبرنگار ما گفت: «در سا­ل­های اخیر فرصت­های شغلی جدید و شرایط اقتصادی متغیر کشور، ضرورت بهبود و توسعه مهارت­های شغلی و تخصصی دانشجویان و دانش‌آموختگان را نمایان کرده است».

دکتر آزادبخت، تشریح کرد: «در همین راستا، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در ماه­های اخیر اقدام به برگزاری دوره­ها و کارگاه­های تخصصی و مهارت‌افزایی با هدف افزایش اشتغال‌آفرینی کرده است».

وی ادامه داد: «سومین رویداد لذت‌چالش با محوریت فریلنسری با همکاری اتاق بازرگانی لرستان، مرکز نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و باشگاه دانشجویان کارآفرین (مادوکا) این دانشگاه برگزار شد».

مدیر مرکز نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان اظهار داشت: «این رویداد در دو بخش، برنامه‌ریزی شد؛ در بخش اول اساتید کارگاه­های خود را با عناوین: فریلنسری و فرصت­های طلایی (ارائه‌شده توسط مهندس حامد تکمیل، مدیر اجرایی پارس کدرز)، اصول چارچوب نوشتن cv و پروپوزال (ارائه‌شده توسط مهندس علی میرزا­زاده، بنیانگذار و مدیر عامل لینیفای) و گام­های عملی ورود به بازار فریلنسری (ارائه‌شده توسط منا گنجیان، مدیر بازاریابی لینیفای) ارائه کردند و در بخش دوم این رویداد، مسابقه پرهیجان ساخت سازه ماکارونی و گپ‌وگفت­ های کسب و کاری برگزار شد».

۱۴۰۱/۱۲/۰۳ - ۱۳:۴۲