همایش ملی مقاومت و پایداری در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۱/۱۲/۰۲

همایش ملی مقاومت و پایداری با تأکید بر شهدای والامقام استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این همایش در تاریخ 22 اسفندماه سال جاری که روز بزرگداشت مقام شهداست در دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد.

برخی مهم‌ترین موضوعات این همایش ملی عبارتند از: مبانی و اصول مقاومت و پایداری از منظر آموزه‌های اسلامی، شاخصه‌ها و الگوهای مقاومت و پایداری، دستاوردهای مقاومت و پایداری از منظر آموزه‌های اسلامی، چالش‌های مقاومت از منظر آموزه‌های اسلامی، گفتمان‌سازی مقاومت از منظر آموزه‌های اسلامی، شهدای استان لرستان.

پذیرش مقالات برای این همایش ملی از 18 بهمن‌ماه امسال آغاز شده است.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، ریاست کمیته دانشگاهیان کنگره ملی بزرگداشت شهدای استان لرستان را عهده‌دار است.

دبیر علمی همایش، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی پور و دبیر اجرایی، دکتر مهرداد امیری است.

همچنین، این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت شده و مقالات پذیرفته شده در این همایش، دارای امتیاز علمی هستند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به تارنمای همایش مراجعه کنند.

آدرس تارنمای همایش ملی مقاومت و پایداری:

۱۴۰۱/۱۲/۰۲ - ۱۴:۰۹