معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان آزمون بخش آوایی جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان را برگزار کرد

۱۴۰۱/۱۲/۰۱

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان مرحله دانشگاهی آزمون حضوری بخش آوایی سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور را با حضور داوران، برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آزمون، روز دوشنبه، اول اسفندماه، در سالن اجتماعات شهید سلیمانی واقع در ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دانشجویان علاقه‌مند و متقاضی براساس شاخص‌های از قبل اعلام شده در این رقابت شرکت کردند و داوران نیز به داوری پرداختند.

بخش آوایی شامل قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، مداحی، تواشیح و دعاخوانی صحیفه سجادیه می‌شود.

تقویت و گسترش فعالیت‌های قرآنی و دینی در بین دانشجویان از جمله اهداف برگزاری جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است.

۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - ۱۴:۲۲