نشست فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۱/۱۱/۳۰

نشست فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس اعلام خانه فرهنگ دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان که زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کند با همکاری شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، نشست فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

این نشست، روز سه‌شنبه، دوم اسفندماه امسال، ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات ساختمان آموزش دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

در این نشست، برنامه‌های متنوع شاد همچون اجرای موسیقی محلی، اجرای گروه تئاتر سومی‌ها و ... اجرا می‌شود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت کرده است در این نشست شرکت کنند.

این نشست با همکاری شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

خانه‌های فرهنگ دانشکده‌ها زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۱/۱۱/۳۰ - ۲۰:۲۷