معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان مرحله دانشگاهی آزمون آوایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور را برگزار می‌کند

۱۴۰۱/۱۱/۲۹

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان اعلام کرد مرحله دانشگاهی و حضوری آزمون بخش آوایی سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، اول اسفندماه امسال در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، بخش آوایی شامل قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، مداحی، تواشیح و دعاخوانی صحیفه سجادیه سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در روز دوشنبه، اول اسفندماه 1401، در سالن شهید سلیمانی واقع در ساختمان مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

این آزمون حضوری برای دانشجویان پسر در ساعت 9 و برای دانشجویان دختر در ساعت 13 روز اول اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشجویان علاقه‌مند دعوت کرده است در این رویداد معنوی و فرهنگی، شرکت نمایند.

۱۴۰۱/۱۱/۲۹ - ۱۷:۴۱