فراخوان ثبت‌نام اردوهای دانشجویی راهیان‌نور لرستان

۱۴۰۱/۱۱/۲۹

دانشجویان دانشگاه‌های استان لرستان از جمله دانشگاه لرستان تا 30 بهمن‌ماه امسال فرصت دارند برای اردوهای معنوی راهیان‌نور دانشجویی ثبت‌نام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردوهای دانشجویی، اسفندماه سال جاری همچون سال‌های گذشته برگزار می‌شوند.

دانشجویان دختر و پسر علاقه‌مند به شرکت در اردوهای معنوی و زیارتی راهیان‌نور تا تاریخ 30 بهمن‌ماه فرصت دارند در پیام‌رسان ایتا، به نشانی زیر درخواست خود را ارسال کنند:

@Rahiannor1401

همچنین، دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند به دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان مراجعه کنند.

متولی اصلی برگزاری اردوهای راهیان‌نور دانشجویی، سازمان بسیج دانشجویی است.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، ریاست قرارگاه شهید علم‌الهدی استان لرستان (اردوهای راهیان‌نور دانشجویی) را برعهده دارد.

این اردوها با هدف آشنایی میدانی و عینی دانشجویان با مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس برگزار می‌شوند.

تقویت فرهنگ ایثار، جهاد، مقاومت و شهادت در سطح جامعه به‌ویژه در سطح جوانان و دانشجویان از اهداف برگزاری اردوهای معنوی و زیارتی راهیان‌نور است.

اردوهای راهیان‌نور دانش‌آموزی و دانشجویی از جمله مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی کشور محسوب می‌شوند.

۱۴۰۱/۱۱/۲۹ - ۱۲:۲۲