تفاهم‌نامه همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و مؤسسه خیریه همدلان ستین، منعقد شد

۱۴۰۱/۱۱/۲۶

تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و مؤسسه خیریه همدلان ستین، منعقد و مبادله شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این تفاهم‌نامه به امضای دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دکتر سجاد رحیمی، نائب رئیس مؤسسه خیریه همدلان ستین رسید و مبادله شد.

هر دو طرف بر استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر برای تحقق اهداف مشترک نیکوکاری، فرهنگی و اجتماعی تأکید کردند.

گسترش همکاری‌های دوجانبه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله موضوعات این تفاهم‌نامه است.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان با هدف آگاه‌سازی درباره آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از این آسیب‌ها از جمله موضوعات تفاهم‌نامه است.

همچنین از ظرفیت فعالان دانشجویی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برای تقویت فعالیت‌های مشترک نیکوکاری و اجتماعی، بهره‌گیری می‌شود.

این تفاهم‌نامه در راستای گسترش ارتباطات بین دانشگاه و جامعه با تکیه بر تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی، منعقد و مبادله شد.

گسترش همکاری‌ها و ارتباطات بین دانشگاه لرستان با ادارات و نهادهای دولتی و سازمان‌های غیردولتی مردم‌نهاد استان، از جمله سیاست‌های تیم مدیریتی دانشگاه لرستان است.

در این همکاری‌ها کوشش می‌شود مشکلات و چالش‌های استان با راهکارهای علمی و عملیاتی دانشگاهی، کاهش یابند و نهاد دانشگاه در کاستن از نظام مسائل استان، مشارکت داشته باشد.

۱۴۰۱/۱۱/۲۶ - ۰۸:۴۴