بخش استانی (لرستان) نخستین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۱۱/۲۵

بخش استانی نخستین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، با حضور رئیس دانشگاه لرستان، نماینده خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و جمعی از دانشگاهیان استان لرستان، در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه‌شنبه، 25 بهمن ماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر مهرداد ویسکرمی، نماینده خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و جمعی از دانشگاهیان استان لرستان، این همایش در سالن شهیدشکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

ارائه‌دهندگان همچون محمد دارابی، حجت‌الاسلام و المسلمین حاتمی کن‌کبود، روح‌اله پورطالب و ... مقالات خود را در قالب سخنرانی ارائه و داوران درباره مقالات ارائه شده، دیدگاه های توصیه ای، محتوایی و روش شناختی خود را مطرح کردند.

دکتر عابدین درویشی‌پور، دکتر احمد حقی و دکتر مهرداد امیری به عنوان داوران این همایش، سخنرانی‌های ارائه شده را مورد سنجش و داوری قرار دادند.

این همایش با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، سازمان بسیج اساتید استان لرستان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان برگزار شد.

مباحثی همچون افول قدرت آمریکا، نقش محور مقاومت در ارتقای امنیت ملی ایران با تأکید بر مکتب دفاعی امام خامنه‌ای، جایگاه مبانی فکری و رویکردهای همه‌جانبه‌نگر مقام معظم رهبری در منظومه فکری ایشان، نظریه مقاومت چارچوبی برای تحلیل گام دوم انقلاب اسلامی و ... در این همایش توسط سخنرانان، در قالب مقاله، ارائه شد.

در این همایش از ارائه‌دهندگان مقالات (سخنران‌ها)، تجلیل شد.

رئیس بخش استانی همایش، دکتر علی نظری، رئیس شورای راهبردی بخش استانی همایش، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن‌کبود، دبیر استانی این همایش، دکتر فاطمه احمدی، دبیر علمی بخش استانی همایش، دکتر محمدرضا راجی و دبیر اجرایی بخش استانی همایش، دکتر حوریه مرادی است.

اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) برآمده از اسلام ناب محمدی (ص) است

دکتر فاطمه احمدی، مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دبیر بخش استانی این همایش، در سخنانی گفت: «اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) برآمده از اسلام ناب محمدی (ص) است».

دکتر احمدی، تشریح کرد: «تدوین یک الگوی نظری از اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در اولویت‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است».

وی بیان کرد: «رویکرد همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای، بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت و توان علمی دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه کشور بوده است».

دبیر بخش استانی همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای، توضیح داد: «همایش با استقبال بسیار خوبی از سوی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی کشور و حوزه‌های علمیه روبه‌رو شده است».

دکتر احمدی، بیان کرد: «دبیرخانه مرکزی این همایش در دانشگاه صنعتی مالک اشتر قرار دارد».

وی افزود: «توجه به امنیت پایدار کشور و افزایش قدرت بازدارندگی از جمله ویژگی‌های اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای است».

مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان ادامه داد: «همایش می‌کوشد اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای در لایه‌های گفتمان‌سازی، فرهنگ و اجرا، تقویت شود».

دکتر فاطمه احمدی، اظهار داشت: «این همایش تاکنون در چهار دوره برگزار شده است؛ حاصل این چهار همایش دریافت حدود 4500 مقاله بوده است؛ همچنین 12 جلد مجموعه مقاله برگزیده، شش ویژه‌نامه، 19 کتاب مرجع، 9 کتاب تلخیص و هفت شماره نشریه علمی، تخصصی است که همه این‌ها در قالب کتابخانه دیجیتال عرضه شده است».

دکتر احمدی، بیان کرد: «نخستین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت شده است و در سطح کشور در حال برگزاری است».

دکتر فاطمه احمدی، از همه دست‌اندرکاران همایش، به‌ویزه دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، به‌خاطر حمایت برای برگزاری بخش استانی همایش، سپاس‌گزاری کرد.

۱۴۰۱/۱۱/۲۵ - ۱۵:۲۰