نخستین نشست سرپرست جدید معاونت پشتیبانی دانشگاه لرستان با مدیران و یاوران علمی این معاونت برگزار شد

۱۴۰۱/۱۱/۲۳

نخستین نشست همفکری و هم‌اندیشی دکتر سعید محمدزاده به‌عنوان سرپرست جدید معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان با مدیران و یاوران علمی حوزه کاری معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز پنجشنبه، 20 بهمن‌ماه امسال، دکتر سعیدمحمدزاده، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم دامی و رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، با حکم دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان منصوب شد.

نخستین نشست هم‌اندیشی دکترمحمدزاده با مدیران و یاوران علمی مختلف حوزه‌های کاری معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، صبح روز یکشنبه، 23 بهمن‌ماه در اتاق نشست‌های حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

مدیران و یاوران علمی (کارکنان) حوزه کاری معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان ضمن شادباش به دکتر محمدزاده به خاطر انتصاب به‌عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را درباره حوزه کاری بیان کردند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر سعید محمدزاده، سرپرست معاونت پشیتبانی و توسعه دانشگاه لرستان در این نشست، بر تقویت همگرایی و هم افزایی درون سازمانی و ارتقای هرچه بیشتر شاخص‌های بهره‌وری و کارایی سازمانی تأکید کردند.

همچنین رئیس دانشگاه لرستان، قدردانی خود را از دکتر محمد علیزاده، معاون پیشین پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، به‌خاطر فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده، بیان کرد.

۱۴۰۱/۱۱/۲۳ - ۱۳:۲۸