بخش استانی اولین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۱/۱۱/۲۳

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان خبر داد بخش استانی اولین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، سه‌شنبه، 25 بهمن‌ماه امسال در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، بخش استانی این همایش در تاریخ 25 بهمن‌ماه سال جاری از ساعت 9 تا 12 در سالن شهیدشکوهی دانشگاه لرستان (ساختمان دانشکده‌های مدیریت و اقتصاد و ادبیات و علوم انسانی) برگزار می‌شود.

نام سخنران‌ها و مقالات:

1_ محمد دارابی؛ نقش محور مقاومت در ارتقای امنیت ملی جمهوری اسلامی با تأکید بر مکتب دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله العالی).

2_ حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن‌کبود؛ جایگاه مبانی فکری و رویکردهای همه‌جانبه‌نگر مقام معظم رهبری در منظومه دفاعی ایشان.

3_ روح اله پورطالب؛ بررسی گفتمان افول قدرت نرم و سخت آمریکا در منطقه غرب آسیا در اندیشه مقام معظم رهبری.

4- رشید رکابیان؛ نظریه مقاومت، چارچوبی برای تحلیل گام دوم انقلاب اسلامی ایران.

۱۴۰۱/۱۱/۲۳ - ۱۰:۱۳