ارتقای آزمایشگاه پژوهشکده زنبور عسل دانشگاه لرستان از «عضو آزمایشی» به «فعال» در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور

۱۴۰۱/۱۱/۰۱

آزمایشگاه پژوهشکده زنبور عسل دانشگاه لرستان، از «عضو آزمایشی» به «عضو فعال» شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور، ارتقاء یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، برپایه اعلام شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی که زیرنظر معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، فعالیت می‌کند، به‌دنبال بازدید و بررسی فعالیت‌ها، از 28 دی‌ماه 1401، عضویت آزمایشگاه پژوهشکده زنبور عسل دانشگاه لرستان در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور، از «آزمایشی» به «فعال»، ارتقاء یافت.

ارتقای آزمایشگاه مذکور، در نامه‌ای به امضای رضا اسدی‌فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور خطاب به دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، اعلام شد .

بدین‌روی، عملکرد آزمایشگاه پژوهشکده زنبور عسل دانشگاه لرستان، همچون سایر مراکز آزمایشگاهی کشور، ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شود.

این آزمایشگاه، به‌علت ارتقاء، از حمایت‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور، براساس شیوه‌نامه‌ها، بهره‌مند خواهد شد.

آزمایشگاه پژوهشکده زنبور عسل دانشگاه لرستان، زیرنظر آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه (حوزه کاری معاونت پژوهش و فناوری)، فعالیت می‌کند.

پژوهشکده زنبور عسل دانشگاه لرستان، در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه، قرار دارد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، دکتر علی فرمانی و رابط شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور در آزمایشگاه پژوهشکده زنبور عسل دانشگاه لرستان، دکتر شیرین تقی‌پور است.

۱۴۰۱/۱۱/۰۱ - ۱۲:۰۲