نوبت اول آزمون سراسری علوم تجربی و زبان‌های خارجی در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۱۰/۲۹

نوبت اول آزمون سراسری 1402 دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، ویژه گروه‌های علوم تجربی و زبان‌های خارجی، همزمان با سراسر کشور، در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح و عصر روز پنجشنبه، 29 دی‌ماه، آزمون سراسری 1402 دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، ویژه‌ی گروه‌های علوم تجربی و زبان‌های خارجی، با نظارت و بازدید میدانی دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر امین طاهری‌گراوند، مدیرکل آموزش دانشگاه لرستان و سایر مدیران دانشگاه در حوزه‌های مختلف آزمون این دانشگاه، برگزار شد.

بیشترین تعداد داوطلبان متعلق به گروه علوم تجربی است؛ به‌گونه‌ای که از مجموع تعداد 7229 نفر داوطلب حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان در روزهای پنجشنبه و جمعه، بیش از 3 هزار نفر داوطلب متعلق به گروه علوم تجربی‌اند.

همچنین 54 درصد داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه لرستان، زن هستند.

عصر پنجشنبه، در گروه زبان‌های خارجی، تعداد 161 داوطلب مرد و 302 داوطلب زن به رقابت پرداختند.

داوطلبان آزمون سراسری ورودی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در گروه‌های علوم تجربی، علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، زبان‌های خارجی و هنر به رقابت می‌پردازند.

پرسش‌های عمومی حذف شده‌اند و پرسش‌های آزمون از نوع تخصصی هستند.

در پذیرش نهایی داوطلب، 40 درصد سوابق تحصیلی و 60 درصد نمره آزمون، معیار خواهد بود.

در استان لرستان، حدود 30 هزار داوطلب در آزمون نوبت اول، ثبت‌نام کرده‌اند.

به‌رغم ورود تعداد زیاد خودروی داوطلبان و همراهان آن‌ها در روز پنجشنبه به دانشگاه لرستان، با تدابیر و تمیهدات ترافیکی مدیریت حراست دانشگاه و پلیس راه لرستان، هیچ‌گونه مشکل ترافیکی ایجاد نشد.

۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - ۱۹:۵۶