بانوان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، به‌مناسبت هفته زن، تجلیل شدند

۱۴۰۱/۱۰/۲۸

رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و هیئت همراه، به‌مناسبت هفته زن، از بانوان این دانشکده تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 28 دی‌ماه، همزمان با هفته زن، دکتر سعید محمدزاده، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، معاونان و مدیران دانشکده و حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌پور، امام جماعت دانشکده، از بانوان دانشکده با حضور در محل کار آن‌ها و اهدای شاخه گل، تجلیل کردند.

در روزهای اخیر، همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) و هفته گرامیداشت مقام زن و مادر، مسئولان دانشگاه لرستان و رؤسای دانشکده‌ها از بانوان دانشگاه لرستان با حضور در محل کار آن‌ها و اهدای شاخه‌های گل نرگس، تجلیل کردند.

۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۱۸:۰۲