رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان: در یک سال اخیر 12 نشریه علمی دانشگاه، مجوز فعالیت دریافت کردند که یک جهش است

۱۴۰۱/۱۰/۲۷

رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان گفت: «در یک سال اخیر، با پیگیری‌های مستمر، تعداد 12 نشریه علمی دانشگاه لرستان، مجوز فعالیت دریافت کردند که یک جهش است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهرداد امیری، در گفت‌وگو با خبرنگار ما، تشریح کرد: «از ابتدای زمستان 1400 تا روزهای پایانی دی‌ماه 1401 با پیگیری‌های حوزه کاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، تعداد 12 نشریه علمی دانشگاه لرستان، مجوز فعالیت دریافت کردند».

دکتر امیری، توضیح داد: «خوشبختانه رویکرد کاری رئیس محترم دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر نظری و معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه، جناب آقای دکتر کرم‌پور، حمایت از ارتقای فعالیت‌های علمی، پژوهشی دانشگاه است».

وی، تصریح کرد: «با استناد به سامانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حال حاضر، تعداد 20 مجوز فعالیت نشریه علمی برای دانشگاه لرستان صادر شده که تعداد 12 مجوز مربوط به یک سال اخیر است».

رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان افزود: «معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان از نشریات علمی دانشگاه حمایت می‌کند؛ در این راستا، همه‌ی هزینه‌های تهیه نشریه‌های علمی همچون صفحه‌آرایی، ویراستاری، خرید فضای تارنمای نشریه و ... برعهده حوزه کاری چاپ و نشر دانشگاه است».

دکتر مهرداد امیری، تصریح کرد: «افزون بر افزایش تعداد نشریات علمی دانشگاه لرستان، کوشش آن است کیفیت این نشریات نیز بیش از پیش، ارتقاء یابد».

گفتنی است اسامی 12 نشریه علمی دانشگاه لرستان که در مدت یک سال اخیر، موفق شده‌اند مجوز فعالیت دریافت کنند به این شرح است:

1_ دوفصلنامه پژوهش‌های باستان‌شناسی زاگرس؛ مدیر مسئول: دکتر موسی سبزی.

2- دوفصلنامه پژوهش‌های نوین سیاست جغرافیایی؛ مدیر مسئول: دکتر علی امیری.

3- دوفصلنامه پژوهش‌های نوین در مطالعات تاریخ ایران و اسلام؛ مدیرمسئول: دکتر شهرام رهنما.

4_ دوفصلنامه پژوهش‌های جاری در حسابداری و حسابرسی؛ مدیر مسئول: دکتر محسن رشیدی.

5- دوفصلنامه بهداشت و بیماری‌های عفونی دام؛ مدیر مسئول: دکتر امین جایدری.

6- دوفصلنامه پژوهش‌های کاربردی مهندسی آب؛ مدیر مسئول: دکتر مهری سعیدی‌نیا.

7- فصلنامه کنکاشی نوین در تعلیم و تربیت؛ مدیر مسئول: دکتر افسانه عبدلی.

8- دو فصلنامه آینده‌پژوهی در مطالعات علوم انسانی اسلامی؛ مدیرمسئول: دکتر مهرداد امیری.

9- دو فصلنامه پژوهش‌های فناوری نانو در علوم شیلاتی و آبزیان؛ مدیرمسئول: دکتر اشکان بنان.

10- فصلنامه Advanced Nanoelectronic Letters ؛ مدیر مسئول: دکتر علی فرمانی.

11- فصلنامه International journal of Horticultural Plants ؛ مدیر مسئول: دکتر عبداله احتشام‌نیا.

12- فصلنامه Qualitative Enquiry in Applied Linguistics ؛ مدیر مسئول: دکتر محمودرضا مرادیان.

۱۴۰۱/۱۰/۲۷ - ۱۴:۲۲