رئیس دانشگاه لرستان در مجمع بسیجیان استان لرستان: نهج‌البلاغه بهترین شیوه‌های حکمرانی اسلامی را به ما می‌آموزد

۱۴۰۱/۱۰/۲۶

رئیس دانشگاه لرستان در گردهمایی سالانه مجمع بسیجیان استان لرستان، گفت: «آموزه‌های نهج‌البلاغه، بهترین شیوه‌های حُکمرانی اسلامی را به ما می‌آموزند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، در گردهمایی سالانه مجمع بسیجیان استان لرستان که روز دوشنبه، 26 دی‌ماه، با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان (سردار کشکولی) و بسیجیان استان لرستان در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد، توضیح داد: «اهمیت میدان فرهنگ براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) همچون میدان جنگ و جهاد است».

دکتر نظری، تشریح کرد: «به کاربُردن اصطلاحاتی همچون ناتوی فرهنگی، شبیخون فرهنگی، تهاجم فرهنگی و افسران جنگ نرم نشان از آن دارد که فرهنگ، میدان جنگ است».

وی افزود: «برای تقویت اقدامات در برابر دشمن، نیازمند تقویت اقدامات اسلامی در راستای مهندسی فرهنگ هستیم».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، اظهار داشت: «آموزه‌های نهج‌البلاغه، نقشه راهنما برای حکمرانی اسلامی در همه ساحت‌ها هستند».

دکتر علی نظری، بیان کرد: «امروزه، جهاد تبیین بایستی یک دغدغه بسیار مهم برای همه ما باشد».

دکتر نظری، تشریح کرد: «اگر جامعه‌ای از جهاد روی‌گردان شود براساس آموزه‌های نهج‌البلاغه، به خواری و دوری از عدالت مبتلا می‌شود و در برابر هجمه دشمن، شکست خواهد خورد».

رئیس دانشگاه لرستان، تشریح کرد: «دشمن در فضای مجازی به‌دنبال آسیب به باورهای دینی است و این موضوع ایجاب می‌کند هرچه بیشتر و اثرگذارتر، جهاد تبیین تقویت شود».

دکتر علی نظری، تصریح کرد: «همواره برای پیشگیری از چالش‌ها و مشکلات، بایستی به توصیه‌ها و رهنمودهای رهبری جامعه اسلامی، در همه ابعاد، توجه کرد و با رویکرد آینده‌پژوهی برای رفع نظام مسائل جامعه، اقدام کرد».

۱۴۰۱/۱۰/۲۶ - ۱۶:۲۸