گردهمایی سالانه و انتخابات مجمع بسیجیان استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۱۰/۲۶

گردهمایی سالانه و انتخابات مجمع بسیجیان استان لرستان با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، رئیس دانشگاه لرستان و جمعی از مدیران لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، 26 دی‌ماه، گردهمایی سالانه و انتخابات مجمع بسیجیان استان لرستان، با حضور سردار مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید لرستان و برخی مدیران استان در سالن اجتماعات شهید سردار سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

پس از رأی‌گیری و شمارش آراء، کریم زینی‌وند، به‌عنوان رئیس مجمع بسیجیان استان لرستان انتخاب شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین قاسم متقی‌نیا، به‌عنوان نائب رئیس مجمع بسیجیان استان لرستان انتخاب شد.

همچنین، «مسعود بهاروند»، به‌عنوان ناظر مجمع بسیجیان استان لرستان انتخاب شد.

۱۴۰۱/۱۰/۲۶ - ۱۴:۱۷