نشست هماهنگی برگزاری نوبت نخست کنکور 1402 برگزار شد

۱۴۰۱/۱۰/۲۶

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه لرستان برای برگزاری نوبت نخست کنکور 1402 به‌ریاست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز دوشنبه، 26 دی‌ماه، به ریاست دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده‌تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، با حضور مدیران مختلف حوزه‌های کنکور 1402 در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

تازه‌ترین ساز و کارهای ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) درباره برگزاری نوبت نخست کنکور 1402 که در روزهای پنجشنبه و جمعه، 29 و 30 دی‌ماه 1401همزمان با سراسر کشور در استان لرستان برگزار می‌شود برای مدیران حوزه‌های آزمون، تشریح شد و بر تقویت هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، تأکید شد.

در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان، تعداد 7225 نفر داوطلب در گروه‌های علوم تجربی، زبان‌های خارجی، علوم انسانی، ریاضی‌فیزیک و هنر در نوبت نخست کنکور 1402 به رقابت می‌پردازند.

در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان، تعداد 3925 نفر از داوطلبان (54 درصد)، زن و سایر داوطلبان، مرد هستند.

بیشترین تعداد داوطلبان حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان (مرحله نخست کنکور 1402)، متعلق به گروه علوم تجربی (44 درصد کل داوطلبان) با تعداد 3200 نفر است.

۱۴۰۱/۱۰/۲۶ - ۱۹:۲۳