مسئولان دانشگاه لرستان به‌مناسبت هفته زن از بانوان دانشکده دامپزشکی و کتابخانه مرکزی دانشگاه تجلیل کردند

۱۴۰۱/۱۰/۲۶

مسئولان دانشگاه لرستان، به‌مناسبت هفته زن، از بانوان دانشکده دامپزشکی و کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان، با حضور در محل کار آن‌ها و اهدای شاخه گل نرگس، تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، 26 دی‌ماه، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، میثاق حیدری، مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور بانوان، دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان،نجفی، معاون خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، راهی دانشکده دامپزشکی و کتابخانه مرکزی دانشگاه شدند و از بانوان شاغل این بخش‌ها، تجلیل کردند.

چند روز پیش، میثاق حیدری، مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور بانوان، به خبرنگار ما گفت: «با موافقت رئیس محترم دانشگاه لرستان و معاون محترم پشتیبانی دانشگاه، در راستای تکریم بانوان تمدن‌ساز اسلامی، هدیه نقدی به حساب بانوان شاغل دانشگاه لرستان (اعضای هیئت علمی و یاوران علمی) واریز می‌شود».

حیدری بیان کرد: «برای حمایت از کانون گرم خانواده، یک روز مرخصی تشویقی نیز برای بانوان دانشگاه لرستان (اعضای هیئت علمی و یاوران علمی)، تصویب شده است».

۱۴۰۱/۱۰/۲۶ - ۱۸:۲۰