دعوت از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان برای شرکت در تشییع و خاکسپاری شهید مدافع امنیت

۱۴۰۱/۱۰/۲۵

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در آیین تشییع و خاکسپاری شهید مدافع امنیت، سروان احمد کشوری‌نیا، شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، سروان احمد کشوری‌نیا، فرمانده یگان امداد فراجای شهرستان ساوه، هنگام تعقیب خودروی دارای پلاک سرقتی و متعلق به قاچاقچیان کالا، مجروح و سپس، شهید شد.

آیین تشییع و خاکسپاری پیکر پاک این شهید والامقام فراجا (پلیس)، صبح روز دوشنبه، 26 دی‌ماه، ساعت 9:30 در میدان پلیس شهر خرم‌آباد، آغاز می‌شود.

پس از تشییع که با حضور اقشار مختلف مردم استان لرستان از میدان پلیس تا میدان شهدای خرم‌آباد برگزار می‌شود پیکر پاک شهید سرافراز امنیت برای خاکسپاری به «آرامستان سراب یاس»، منتقل می‌شود.

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این آیین معنوی، شرکت کنند.

گفتنی است با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان مرکزی، قاتل شهید کشوری‌نیا، بازداشت شد.

۱۴۰۱/۱۰/۲۵ - ۲۱:۱۳