طرح محیطزیستی کاشت یک‌هزار نهال صنوبر کاهنده «آلودگی پَساب» سایت مرکزی دانشگاه لرستان آغاز شد

۱۴۰۱/۱۰/۲۳

طرح محیط‌زیستی کاشت یک‌هزار نهال صنوبر کاهنده آلودگی «پَساب» سایت مرکزی دانشگاه لرستان، در راستای مدیریت سبز، برپایه «آب‌پالایی درخت»، با حضور رئیس دانشگاه لرستان و رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، عصر روز جمعه، 23 دی‌ماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، مسئول واحد کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، جمعی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان، به‌ویژه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه، طرح محیط‌زیستی کاشت یک‌هزار نهال صنوبر کاهنده آلودگی «فاضلاب و پساب» سایت مرکزی دانشگاه لرستان، آغاز شد.

کاشت نهال‌ها با نظارت میدانی جمعی از اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی جنگل، محیط‌زیست، مرتع و آبخیزداری دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، اجرا شد.

در همین رابطه، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، به خبرنگار ما گفت: «درخت صنوبر، ویژگی‌ آب‌پالایی دارد؛ از این رو، آلودگی فاضلاب و پساب جاری شده را کاهش می‌دهد که در راستای صیانت از محیط‌زیست است».

دکتر سعید محمدزاده، توضیح داد: «پساب، پس از عبور از درختان صنوبر، در پایین‌دست، آبی دارای آلودگی‌های کمتر خواهد بود که پیامدهای مثبت زیست‌محیطی برای رودخانه و منطقه دارد».

دکتر محمدزاده افزود: «در آینده، افزون‌بر جنبه‌های زیست‌محیطی و گسترش فضای سبز، از درختان صنوبر برای تولید چوب استفاده می‌شود که درآمدزایی برای دانشگاه نیز خواهد داشت».

رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، بیان کرد: «این طرح را دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان با همکاری حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه، آغاز کرد».

۱۴۰۱/۱۰/۲۳ - ۱۸:۱۹