رئیس و معاونان دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان در آستانه روز زن از بانوان یاور علمی (کارمند) دانشکده تجلیل کردند

۱۴۰۱/۱۰/۲۱

رئیس و معاونان دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، در آستانه‌ی سالروز ولادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) و روز زن، از بانوان یاور علمی (کارمند) دانشکده علوم پایه، با اهدای شاخه گل، لوح تقدیر و هدیه، تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، چهارشنبه، 21 دی‌ماه، در آستانه‌ی روز زن، دکتر امیرقاسم غضنفری‌مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، دکتر یاسین عبدی، معاون آموزشی، دکتر رضا بیرانوند، معاون پژوهشی و کامران حسینی، مدیر امور عمومی دانشکده علوم پایه، از بانوان یاور علمی (کارمند) این دانشکده، تجلیل کردند.

دکتر غضنفری‌مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه در جمع بانوان یاور علمی (کارمند) دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، ضمن آنکه فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) و روز زن را شادباش گفت از بانوان یاور علمی دانشکده، به‌خاطر زحمات و کوشش‌های پیوسته برای تقویت و ارتقای شاخص‌های کاری دانشکده علوم پایه، سپاس‌گزاری کرد.

وی توضیح داد بانوان، نیمی از جامعه هستند و دوشادوش مردان در عرصه‌های مختلف به‌ویژه عرصه‌های دانشگاهی کشور برای اقتدار هرچه بیشتر میهن اسلامی، تلاش می‌کنند.

۱۴۰۱/۱۰/۲۱ - ۱۹:۰۶