نشست تقویت راهکارهای استانی وحدت حوزه و دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۱۰/۲۰

نشست تبادل دیدگاه و ارتقای راهکارها برای تقویت فعالیت‌های دبیرخانه استانی وحدت حوزه و دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه‌شنبه، 20 دی‌ماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین هادی گراوند، مسئول دبیرخانه استانی وحدت حوزه و دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین فاطمی‌نیک، مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان استان لرستان و سایر اعضاء، در اتاق نشست‌ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

تقویت وحدت حوزه و دانشگاه برپایه رهنمودهای مقام معظم رهبری و سند اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها

رئیس دانشگاه لرستان در این نشست گفت: «بایستی ساز و کارهای وحدت حوزه و دانشگاه برمبنای رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) و سند اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها، تقویت شوند».

دکتر علی نظری، تشریح کرد: «وحدت حوزه و دانشگاه در راستای وحدت علم و دین است».

دکتر نظری، توضیح داد: «فعالیت‌های مشترک علمی، پژوهشی، تحقیقاتی بین حوزه و دانشگاه‌ها، به‌ویژه در حوزه‌های علوم اسلامی و انسانی، گسترش یابد».

وی، افزود: «پژوهش‌ها و تحقیقات مشترک بین حوزه و دانشگاه، باید جامعه‌محور باشند و بتوانند در رفع مشکلات و چالش‌های کشور و جامعه، کارا و اثربخش باشند».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، تصریح کرد: «در انعکاس فعالیت‌های مشترک استانی حوزه و دانشگاه، بایستی از ظرفیت رسانه‌ها، به‌ویژه صدا و سیما، بهره‌گیری شود».

تالار گفت‌وگو تشکیل می‌شود

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان لرستان در این نشست گفت: «تالار گفت‌وگوی بین حوزویان و دانشگاهیان، براساس رویکرد کلان ابلاغی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، در استان لرستان نیز ایجاد می‌شود».

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، توضیح داد: «هرچقدر ساز و کارها و راهکارهای وحدت حوزه و دانشگاه تقویت شوند به نفع هر دو طرف و جامعه است».

دکتر حاتمی کن‌کبود، تصریح کرد: «فعالیت‌ها و امکانات دبیرخانه استانی وحدت حوزه و دانشگاه تقویت شود».

ارتقای امکانات برای رفع کاستی‌ها

مسئول دبیرخانه استانی وحدت حوزه و دانشگاه، در این نشست، پیشنهاد داد امکانات و زیرساخت‌های فیزیکی و انسانی دبیرخانه وحدت حوزه و دانشگاه تقویت شوند تا کمبودهای این دبیرخانه، رفع شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین هادی گراوند، خواستار شد برای تقویت وحدت حوزه و دانشگاه در سطح استانی، کارگروه‌های مختلف مشترک تخصصی بین حوزویان و دانشگاهیان استان لرستان، تشکیل شود.

وی خبر داد تالار گفت‌وگوی بین حوزه و دانشگاه در استان لرستان، ایجاد می‌شود.

۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - ۱۱:۳۰