پیام تسلیت مسئولان دانشگاه لرستان به‌خاطر درگذشت دانشجوی دانشکده شیمی (عضو خانواده معظم ایثارگران)

۱۴۰۱/۱۰/۲۰

رئیس دانشگاه لرستان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، رئیس دانشکده شیمی و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان، در پیام مشترکی، درگذشت دانشجوی کارشناسی شیمی دانشگاه لرستان را که عضو خانواده معظم ایثارگران است، تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، کوثر کرمی، دانشجوی مقطع کارشناسی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان که عضو خانواده معظم ایثارگران است دوشنبه، 19 دی‌ماه، به علت تصادف رانندگی در جاده پلدختر به خرم‌آباد، درگذشت.

به‌دنبال این رویداد حزن‌انگیز، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و دکتر محمدی‌ضرون، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان، در پیام مشترکی، درگذشت این دانشجو را تسلیت گفتند.

متن پیام تسلیت به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت دانشجوی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و عضو خانواده معظم ایثارگران، زنده‌یاد کوثر کرمی، باعث اندوه و تأثر فراوان شد.

این مصیبت تأثربرانگیز را به خانواده محترم این دانشجو که از ایثارگران والامقام و سرافراز هستند و دانشگاهیان دانشگاه لرستان، به‌ویژه اعضای هیئت علمی، دانشجویان دانشکده شیمی و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، تسلیت می‌گوییم.

از خداوند متعال برای آن زنده‌یاد، آمرزش و مغفرت الهی و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - ۱۳:۰۴