رئیس دانشگاه لرستان: انفاق در راه خدا از مهم‌ترین مؤلفه‌های مکتب شهید سلیمانی است

۱۴۰۱/۱۰/۱۲

رئیس دانشگاه لرستان در نشست بصیرت دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد، گفت: «انفاق در راه خدا از مهم‌ترین مؤلفه‌های مکتب شهید سلیمانی است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، روز دوشنبه، 12 دی‌ماه، به‌عنوان سخنران، در نشست بصیرت دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد که به­ مناسبت حماسه 9 دی و سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، تشریح کرد: «سردار حاج قاسم سلیمانی، براساس آموزه‌های قرآن کریم، وجودش را در راه خدا، انفاق کرد».

دکتر نظری، توضیح داد: «انفاق براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، برای پُرکردن خلاءهاست».

وی، افزود: «در مقابل انفاق، بخل­ ورزیدن است که باعث ضرر به انسان می‌شود».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، بیان کرد: «مجاهدت‌های سردار شهید سلیمانی، مصداق بارز انفاق همه ابعاد وجودی و گذشتن از خود در راه ارزش‌های اسلامی و اخلاقی است».

دکتر علی نظری، ادامه داد: «جبهه و محور مقاومت، براساس آموزه‌های قرآن کریم و مکتب شهید سلیمانی، دارای یک چشم‌انداز و افق کاملاً روشن است».

دکتر نظری، افزود: «با استناد به آموزه‌های قرآن کریم، فرجام جبهه مقاومت، همواره پیروزی حق بر باطل است».

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد: «مجاهدت‌های جبهه مقاومت در راه حق و در برابر استکبار و نظام فرعون جهانی است».

اهمیت جهاد تبیین

دکتر محمدرضا معظمی‌گودرزی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد، در این نشست، در سخنانی از اهمیت جهاد تبیین به‌ویژه تشریح موفقیت‌ها و دستاوردها برای نسل جوان و دانشجویان، سخن گفت.

دکتر معظمی‌گودرزی، بر این نکته تصریح کرد که جهاد تبیین بایستی در دانشگاه آزاد اسلامی، با جدیت بیشتری، دنبال و اجرا شود؛ زیرا نهاد دانشگاه آزاد اسلامی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است.

وی تصریح کرد بین دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد و دانشگاه آیت‌الله­العظمی‌بروجردی (ره)، یک همکاری خوب در ابعاد مختلف وجود دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد مکتب شهید سلیمانی را مکتب مقاومت و پایداری دانست که نیاز است ویژگی‌های این مکتب الهی و انسانی، بیش از پیش، برای جامعه، تبیین شود.

گفتنی است حاضران در این نشست بصیرت نیز دیدگاه‌های خود را درباره راهکارهای تقویت شاخص‌های مکتب شهید سلیمانی، بیان کردند.

نشست بصیرت را کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد با همکاری تیم مدیریتی این دانشگاه برگزار کرد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و سازمان بسیج اساتید استان لرستان، سخنران دعوت‌شده به این نشست بود.

۱۴۰۱/۱۰/۱۲ - ۲۲:۴۱