بازدید فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 84 پیاده لرستان از حوزه‌های آزمون دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران

۱۴۰۱/۱۰/۰۹

امیر سرتیپ دوم «مراد خوش‌کنار»، فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 84 پیاده لرستان از حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان مربوط به آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز جمعه، 9 دی‌ماه، امیر سرتیپ دوم مراد خوش‌کنار، فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 84 پیاده لرستان و هیئت همراه از حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان مربوط به آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران بازدید کردند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 84 پیاده لرستان، ضمن بازدید، با تعدادی از داوطلبان، خانواده‌های آن‌ها و عوامل اجرایی آزمون، گفت‌و‌گو کرد.

براساس آمار ارائه شده از سوی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، حدود 2100 نفر مرد در روز جمعه، 9 دی‌ماه 1401 در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان به رقابت با همدیگر برای کسب نمره لازم ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران پرداختند.

اگرچه تعداد زیاد خودرو متعلق به داوطلبان و همراهان آن‌ها، وارد حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان شدند اما با تدابیر و تمهیدات ترافیکی مدیریت و نیروهای حراست دانشگاه لرستان و همیاری پلیس راه استان و دژبان ارتش، هیچ‌گونه مشکل ترافیکی ایجاد نشد.

۱۴۰۱/۱۰/۰۹ - ۱۳:۲۴