آغاز ثبتنام سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور
ثبتنام سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور که در دانشگاه لرستان برگزار میشود از هفتم دیماه 1401 آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مرحله دانشگاهی این رقابت معتبر سراسری در اسفندماه امسال و مرحله سراسری آن در اردیبهشتماه 1402 توسط دانشگاه لرستان برگزار میشود.
مهلت ارسال آثار و پایان داوری بخش آوایی، پایان بهمنماه 1401 است. آزمون کتبی، مجازی، هفته اول اسفندماه امسال برگزار میشود.
آیین پایانی مرحله دانشگاهی و تجلیل از برگزیدگان نیز، 16 اسفندماه امسال در دانشگاه لرستان خواهد بود.
رئیس سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دبیر جشنواره، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و جانشین دبیر جشنواره، دکتر فاطمه احمدی، مدیر برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان است.
مسابقات قرآن و عترت دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف اعتلاي دانش، ايمان، اخلاق و بصيرت ديني دانشجویان، توسعه فضاي معنوي و قرآني و زمينهسازي انس و الفت آنان با قرآن كريم و سيره معصومين (ع) و تدبر و عمل به آن آموزهها، هر سال برگزار شده است.
سی و هفتمین دوره این رقابت بزرگ معنوی در سال 1401 در مراحل مقدماتی، استانی و کشوری برگزار خواهد شد و برگزیدگان برای رقابت با منتخبان قرآنی سایر دانشگاهها به مسابقات ملی معرفی و از تسهیلات ویژهای بهرهمند میشوند.
این رقابت شامل بخشهای آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و کارآفرینی قرآنی، در مجموع 40 رشته به شرح ذیل است:
بخش آوایی: رشتههای قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء ، حفظ کل، اذان، مداحی، تواشيح و همخوانی قرآن کریم.
بخش معارفی: رشتههای حفظ و مفاهیم احادیث اهل بیت (ع)، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم و احكام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی ایرانی.
بخش پژوهشی: رشته های مقالهنویسی، نقد کتاب، تلخيص کتاب.
بخش فناوری: رشتههای تولید نرمافزار و اپلیکشن، کانالهای مجازی.
بخش هنری: رشتههای خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، تذهیب، معرق و منبت، فیلم کوتاه و طراحی پوستر.
بخش ادبی: رشتههای شعر، داستان و نمایشنامهنویسی و فیلم نامه نویسی.
بخش صحیفه سجادیه: معارف صحیفه سجادیه، حفظ فرازهای صحیفه سجادیه، دعا خوانی (فرازهای صحیفه سجادیه)، مقاله نویسی.
بخش نهج البلاغه: معارف نهج البلاغه، مقالهنویسی، حفظ فرازهای نهجالبلاغه.
بخش نوآفرینی قرآنی (استارتاپهای قرآنی): ایدهشو (ایدهپردازی نوآفرینی قرآنی).
علاقهمندان برای ثبتنام و كسب اطلاعات بيشتر میتوانند به تارنمای اينترنتی سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاههای کشور، مراجعه کنند.
آدرس تارنمای سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور: