دبیر استانی همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از اساتید دانشگاه دعوت کرد مقالات خود را به همایش ارسال کنند

۱۴۰۱/۱۰/۰۷

دبیر استانی نخستین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، ویژگی‌های این همایش را تشریح و از اساتید دانشگاه دعوت کرد مقاله‌های خود را به همایش، ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر فاطمه احمدی، مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دبیر استانی (استان لرستان) نخستین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در گفت‌وگو با خبرنگار ما، گفت: «دستیابی به آرمان‌های بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مستلزم تلاش و کوشش همه‌جانبه در تمام عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، دفاعی و امنیتی است؛ بدین‌ روی، تدوین الگوی نظری اندیشه دفاعی حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) ملهم از مکتب دفاعی اسلام ناب محمدی (ص) به منظور ترسیم و اجرای راهبردها و برنامه‌های دفاعی در بازه زمانی معین و اختصاص منابع لازم برای تحقق آن‌ها از الزامات رسیدن به جایگاه شایسته و تعیین شده در افق چشم‌انداز بیست ساله ایران اسلامی است».

دکتر احمدی تشریح کرد: «به همین جهت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بر حسب مأموریت ذاتی خود پس از دریافت ابلاغیه از دفتر ارتباطات نیروهای مسلح و مصوبه اجرایی شورای عالی فرهنگی و دجا جهت برگزاری همایش در سال 1390 اقدام به تشکیل دبیرخانه دائمی تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی مالک اشتر نموده است».

دبیر استانی همایش مذکور اظهار داشت: «چشم‌انداز این همایش، رسیدن به الگوی دفاعی منطبق با اندیشه امام خامنه‌ای در حوزه‌های نظری و رفتارهای عملی به منظور دفاع همه جانبه، قدرت بازدارندگی، اقتدار و امنیت پایدار در مقابل هر‌گونه تهاجم دشمن است».

وی افزود: «هدف این همایش شناسایی، تشریح و تبیین اندیشه و دیدگاه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، تدوین الگوی دفاعی و گفتمان‌سازی اندیشه و دیدگاه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و فرهنگ‌سازی و عملیاتی نمودن اندیشه و دیدگاه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) است».

دکتر فاطمه احمدی توضیح داد: «از جمله اقدامات برگزارکنندگان این همایش، برگزاری ۴ همایش در سال‌های ۱۳۹۱، ۱۳۹۳، ۱۳۹۵ و ۱۳۹۷ است که حاصل آن دریافت حدود ۴۵۰۰ مقاله، تولید ۱۲ جلد مجموعه مقاله برگزیده، 6 جلد ویژه‌نامه همایش، ۱۹ کتاب مرجع و 9 جلد کتاب تلخیص و 7 شماره نشریه علمی تخصصی است».

دکتر احمدی ادامه داد: «در حال حاضر پنجمین همایش ملی و اولین همایش بین‌المللی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلامISC) ) ثبت و آغاز به کار نموده است و مقالات برتر این همایش در مجلات معتبر علمی پژوهشی به زیور طبع آراسته خواهند شد».

وی درباره محورهای همایش، توضیح داد: «محورهای همایش عبارتند از:

اول: مبانی، اصول و ابعاد اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)

دوم: گام دوم انقلاب در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنه‌ای(مدظله العالی).

سوم: مقاومت و آینده آن در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنه‌ای(مدظله العالی). چهارم: ساز و کارها و ابزارهای دفاعی در اندیشه و مکتب امام خامنه‌ای(مدظله العالی).

پنجم: نقش انقلاب اسلامی ایران در افول قدرت امریکا در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنه‌ای(مدظله العالی)».

گفتنی است آخرین مهلت دریافت مقالات 20 دی‌ماه 1401 و زمان برگزاری همایش در استان لرستان، پایان دی‌ماه 1401 است.

رئیس استانی همایش، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، رئیس شورای راهبردی همایش، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان، دبیر استانی همایش، دکتر فاطمه احمدی، عضو هیئت علمی گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه لرستان، دبیر کمیته علمی، دکتر محمدرضا راجی، عضو هیئت علمی گروه علوم باغبانی دانشگاه لرستان و دبیر کمیته اجرایی، دکتر حوریه مرادی، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه لرستان است.

اساتید دانشگاه تا 20 دی‌ماه 1401 فرصت دارند به تارنمای همایش مراجعه و مقاله خود را ارسال کنند.

آدرس تارنمای همایش:

۱۴۰۱/۱۰/۰۷ - ۰۸:۳۳