طرح دانشجویی ثبت‌نام اهدای عضو اجرا شد

۱۴۰۱/۱۰/۰۴

طرح ثبت‌نام و صدور کارت اهدای عضو، به مدت سه روز در مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان، اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این طرح در راستای تقویت و ترویج فرهنگ «اهدای عضو، اهدای زندگی»، با همکاری مشترک دانشگاه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران اجرا شد.

دانشجویان علاقه مند به مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان مراجعه کردند و ضمن ثبت نام، کارت اهدای عضو دریافت کردند.

براساس فرم ثبت‌نام، فرد، اظهار رضایت می‌کند پس از مرگ، در صورت نیاز بیماران و تأیید پزشکان، عضو یا اعضایی از بدنش برای تداوم حیات فرد دیگری، اهداء شود.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان، دکتر فضل‌اله میردریکوند است.

طرح دانشجویی ثبت‌نام و صدور کارت اهدای عضو مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان از 28 تا 30 آذرماه 1401 اجرا شد.

۱۴۰۱/۱۰/۰۴ - ۱۰:۰۸