نمایش فیلم مستند «آب ما را خواهد بُرد» برای دانشجویان دانشگاه لرستان/ برنده جایزه ویژه دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران

۱۴۰۱/۱۰/۰۲

فیلم مستند «آب ما را خواهد بُرد» که روایتی برپایه سبک سینما حقیقت از سیل سال 98 در استان‌های لرستان، خوزستان و گلستان است و برنده سومین جایزه ویژه دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران شده است، نخستین نمایش عمومی خود را در دانشگاه لرستان، برای دانشجویان این دانشگاه، تجربه می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس اعلام شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان که دبیر آن پیمان شمسی است این فیلم مستند، شامگاه شنبه، سوم دی‌ماه، ساعت 20 در سالن اجتماعات ساختمان شهید سلیمانی دانشگاه لرستان، به نمایش درمی‌آید.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان اعلام کرده است این فیلم با حضور برخی مقامات و فعالان محیط‌زیستی کشور و استان، همراه با نقد و بررسی، نمایش داده می‌شود.

به گفته‌ی پیمان شمسی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان،نمایش فیلم در دانشگاه لرستان، نخستین اکران فیلم است.

این برنامه با همکاری شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

ساعات حرکت سرویس‌های دانشجویان برای تماشای فیلم:

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی: ۱۹:۱۵

ماسور، گلدشت و میدان امام حسین (ع) {شقایق}: ۱۹:۲۰