پویش یلدایی دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان برای عیادت از معلولان و توزیع بسته‌های معیشتی

۱۴۰۱/۰۹/۳۰

در آستانه طولانی‌ترین شب سال (شب یلدا) و همزمان با ایام فاطمیه، جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان، راهی یکی از مراکز نگهداری از معلولان خرم‌آباد شدند و بسته‌های معیشتی تهیه شده‌ی خود را اهداء کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، از جمله برنامه هایی که توسط مدیر دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان (دکتر زمانی فرد)، معاون پرورشی این دبیرستان (موسوی)، مشاور دبیرستان (مهران) با همراهی دانش آموزان دبیرستان اجرا شد عیادت از مراکز نگهداری از معلولان شهرستان خرم آباد و توزیع بسته های معیشتی تحت عنوان پویش شب یلدایی بود.

دانش‌آموزان ضمن عیادت از معلولان، بسته‌های معیشتی و کمک‌های جمع‌آوری شده‌ی دبیرستان را اهداء کردند.

۱۴۰۱/۰۹/۳۰ - ۰۸:۰۹