نشست پرسش و پاسخ دانشجویی گروه علوم تربیتی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۹/۲۹

نشست پرسش و پاسخ دانشجویان گروه آموزشی علوم تربیتی دانشگاه لرستان با رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه و اعضای هیئت علمی گروه مذکور، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه‌شنبه، 29 آذرماه، این نشست را شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان در سالن شهیدشکوهی این دانشگاه برگزار کرد.

در این نشست، دانشجویان گروه آموزشی علوم تربیتی، مطالبات، پیشنهاها، انتقادات و مشکلات صنفی دانشجویی خود را مطرح کردند.

از جمله اینکه بایستی بسترهای ارتباط هرچه اثرگذارتر بین دانشجویان علوم تربیتی با نظام آموزش و پرورش فراهم شود؛ زیرا رشته علوم تربیتی با رسالت آموزش و پرورش، همپوشانی و همخوانی دارد و اکثر دانش‌آموختگان این رشته در نظام آموزش و پرورش، شاغل خواهند شد.

این نشست مطالبه محورصنفی، بیش از دو ساعت تداوم داشت و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی‌پور، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان و اعضای هیئت علمی گروه آموزشی علوم تربیتی به پرسش‌ها و انتقادات صنفی دانشجویان، پاسخ دادند.

از جمله کارکردهای نشست‌های پرسش و پاسخ دانشجویی این است که دانشجویان، بدون واسطه و رو در رو، مطالبات، پرسش‌ها، پیشنهادها و انتقادات خود را با مسئولان دانشگاه و دانشکده‌ها در میان می‌گذارند.

۱۴۰۱/۰۹/۲۹ - ۱۳:۳۵